• Home
  • Wie is Esau/Edom? – Een reactie van de vertaler
2 december, 2022
Charles E. Wiseman

EEN REACTIE VAN DE VERTALER

Dit boek bevat schokkende bewijzen van een lange reeks aan feiten uit de geschiedenis. Kerken vertellen ons dat de Joden het uitverkoren volk zijn. Dit boek bewijst onomstotelijk dat de Joden niets meer dan nageslachten zijn van een vermengd volk wat bekend staat als Edom.

In werkelijkheid kun je de Joden gewoon Edomieten noemen. In dit boek wordt met heel veel bewijs laten zien dat de ware kwaadwillenden in deze wereld de Joden zijn die het blanke ras willen uitroeien. Dit zien we in onze dagelijkse leven ook weer terug. Rassenvermenging, abortussen, rituele kindermoorden enzovoorts. De grote magnaten van de Mainstream Media is in handen van de Joden. Nog nooit wordt rassenvermenging zo bevorderd op de TV als nu tegenwoordig. Van abortussen worden promoties gemaakt om vrouwen maar te stimuleren abortussen te plegen, met name wanneer het gaat om blanke mensen.

De joden willen niets liever dan het uitroeien van de blanke bevolking en daar worden al hun instrumenten voor in gezet.

De joden staan tegenwoordig ook wel bekend als de Illuminatie, de Bijbel noemt hen onzichtbare machten, machten die je niet op de TV of wereldtoneel voorbij ziet komen. Alles wat je ziet, van debatten, verkiezingen tot aan oorlogen toe, worden allemaal vertegenwoordigd door handlangers van deze joden. Alle gebeurtenissen worden geleid door handlangers die de instructies krijgen van deze edom-joden.

Aanslagen door zogenoemde terroristen, zelfmoordacties en noem maar op, worden allemaal geleid door dezelfde joden-edom. Want in werkelijkheid is het niets meer dan een soort van film waarin wij leven. Is het jou wel eens opgevallen dat vele gebeurtenissen van de afgelopen tientallen jaren bepaalde dingen bevatten dat gewoonweg niet op toeval kan berusten? Zo ja? Dan betekend het dat jij wakker bent maar dat je nu op zoek moet gaan naar de waarheid.

Want de vele gebeurtenissen vanaf de jaren 50 zijn steeds meer gebaseerd op in scene gezette acties. Zogenoemde aanslagen zijn onderdeel van het Joodse-Edom plan. Vooral de laatste jaren, waarin wij worden opgesloten vanwege een coronavirus behoorden als onderdeel van het plan van de joden. De joden willen niets liever dan de wereldmacht te hebben en dat kan alleen wanneer alle blanken worden uitgeroeid en dat kan door vernietiging of rassenvermenging.

De oorlog in Oekraïne zijn geen toevalligheden. Oekraïne staat ook wel bekend als het jodenstaat 2.0. Oekraïne kent veel meer joden in hun land dan in menig andere landen. Rusland wordt in een kwaad daglicht gezet, dit is tevens ook weer onderdeel van het grote plan. Wij staan aan de vooravond van een enorme rampspoed dat over de joden zal komen, dit is een belofte wat gedaan is in de Bijbel. Een enorme holocaust(een verzonnen woord sinds 1951) is aanstaande waarin het koren van het kaf zal worden gescheiden.

Hoewel de benauwdheid van Jakob(Israëlvolkeren) groot zal zijn, zal Jakob daaruit gered worden. Op het moment wanneer het rode gevaar(Het communistische systeem van de Joden) uitgeroeid zal worden, zal er voor het ware volk Israël een grote bevrijding plaatsvinden en zullen zij de macht over de aarde terugvorderen.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>