• Home
  • Wetenschapper noemt pedofilie “een seksuele geaardheid”
12 aug 2022
Eindtijd, Joden
Sjouke van der naalt

Een voorwoord van de vertaler

Hoewel dit bericht uit 2018 is, is deze nog even relevant. Wij hebben inmiddels al vele zaken aan de kaak gesteld op deze website wat betreft de joden en hun oorsprong. Maar helaas beseffen mensen niet wat er allemaal bij de joden vandaan komt.

Terwijl wij moslims overal de schuld voor geven wat betreft kindhuwelijken beseffen mensen niet eens dat seks met minderjarigen bij de joden vandaan komt. In de Talmoed van de joden wordt heel duidelijk omschreven dat een volwassen joodse man seks mag hebben met een meisje die de leeftijd heeft bereikt van 3 jaar.

Het normaliseren van homoseksualiteit, de genderneutraliteitsbeweging, abortusklinieken, het normale gezonde gezinsleven uit elkaar trekken, het is allemaal onderdeel van het joodse programma. De strijd die joden tegen de blanke natiën voeren is een eeuwenoude strijd wat ver terug gaat in de tijd van Babylon, toen de Talmoed werd ontworpen. Terwijl mensen maar hun liefde tonen aan de joden, beseffen zij niet dat de joden niets anders zijn dan een hybrideras vol geestelijke afwijkingen.

De dingen die tegenwoordig gebeuren zijn geen toeval, lieve mensen. Het is allemaal onderdeel van een groter programma om zo ons volk steeds meer uit te roeien. Stel dat iedereen zou meedoen met die homoseksuele beweging en genderneutraliteit of abortussen, dan zou er van het blanke ras weinig over blijven. Abortusklinieken zijn in handen van de joden, lhbtiq-bewegingen worden door joden gefinancierd. Alles wordt er aan gedaan om het gezonde gezinsleven uit te roeien.

Laat dit artikel een waarschuwing zijn. Mijn moeder waarschuwde hier vroeger al voor toen wij klein waren. Ze zei: “Als de homo’s hun zin krijgen zo zullen de pedofielen zich ook gaan roeren”, en ze heeft gewoon gelijk gekregen.

Wetenschapper noemt pedofilie “een onveranderlijke seksuele geaardheid” die door de samenleving moet worden aanvaard

De online gemeenschap barstte in woede uit nadat een Duitse studente geneeskunde een TEDxTalk gaf waarin ze betoogde dat pedofilie een “onveranderlijke seksuele geaardheid” is, net als heteroseksualiteit, en dat de samenleving pedofielen meer zou moeten accepteren.

Mirjam Heine verdedigde haar beweringen voor een publiek aan de Universiteit van Würtzberg in Duitsland tijdens een presentatie met de titel: “Waarom onze perceptie van pedofilie moet veranderen.” Zij maakt de uiterst controversiële bewering dat pedofilie gewoon een andere seksuele geaardheid is.

“Volgens het huidige onderzoek is pedofilie een onveranderlijke seksuele geaardheid, net als bijvoorbeeld heteroseksualiteit. Niemand kiest ervoor pedofiel te zijn, niemand kan ermee ophouden pedofiel te zijn,” betoogt Heine. “Het verschil tussen pedofilie en andere seksuele geaardheden is dat het beleven van deze seksuele geaardheid uitloopt op een ramp.”

Deskundigen zeggen echter dat Heine het op verschillende niveaus mis heeft. Daarover zo dadelijk meer.

Maar eerst, de ramp waar Heine naar verwijst is het seksueel misbruik van minderjarigen – wat ze sterk veroordeelde. “Laat ik hier heel duidelijk over zijn. Kinderen misbruiken is zonder enige twijfel verkeerd, maar een pedofiel die geen kinderen misbruikt heeft niets verkeerds gedaan,” zei Heine, eraan toevoegend dat pedofilie gewoon een voorkeur is om seks met kinderen te hebben.

Heine zei dat de samenleving zou moeten helpen het “lijden” van pedofielen te verminderen door hen te accepteren, hen aan te moedigen geen kinderen te misbruiken, en door hen niet te isoleren.

“We moeten het lijden van pedofielen niet vergroten door hen uit te sluiten, door hen de schuld te geven en met hen te spotten. Door dat te doen, vergroten WIJ hun isolement en vergroten WIJ de kans op seksueel misbruik van kinderen,” zei ze.

“Wij moeten accepteren dat pedofielen mensen zijn die niet voor hun seksualiteit hebben gekozen en die, in tegenstelling tot de meesten van ons, nooit vrijuit zullen kunnen leven…De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk als we aan pedofielen denken. Maar net als pedofielen zijn wij niet verantwoordelijk voor onze gevoelens. We kiezen ze niet, maar we zijn wel verantwoordelijk voor onze daden,” drong Heine aan.

TEDx verwijderde de video van YouTube nadat het te maken had gekregen met onophoudelijke tegenreacties op de presentatie, vooral over het idee dat pedofilie gewoon een andere seksuele geaardheid is.

Een van degenen die het daar niet mee eens is, is therapeut en gedragspsycholoog Dr. Linda Mintle.

“Pedofiele stoornis is een mentale stoornis. Het is één type geestelijke stoornis in de categorie van parafilieën,” vertelde ze aan CBN News.

De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Vijfde editie verwijst naar pedofilie als een seksuele geaardheid, maar werd later gecorrigeerd door de American Psychiatric Association – een stap die Mintle toejuicht.

Psychiater en specialist in hersenaandoeningen Dr. Daniel Amen vertelde CBN News dat pedofielen andere hersenen hebben dan de rest van de bevolking – en hun hersenscans wijzen op een geestelijke ziekte.

“Als we hun hersenen scannen lijken ze meer op mensen die OCD hebben en een lage frontale cortex,” zei hij. Dit betekent dat pedofielen de neiging hebben om minder empathie te hebben.

Dr. Mintle gelooft dat de kerk pedofielen kan helpen zich te leren inleven en hun gedrag te veranderen.

“Ze hebben behandeling nodig – begrijpen, inleven, beperken en ingrijpen. De kerk zou kunnen werken aan empathie training. Het gaat erom de dader te helpen het perspectief van het slachtoffer aan te nemen en door identificatie met het slachtoffer de schade te begrijpen die is aangericht,” zei ze.

Hoewel beide deskundigen zeggen dat pedofilie heel moeilijk te behandelen is, is het voor een pedofiel mogelijk om te veranderen als hij gelooft dat zijn gedrag verkeerd is en echt wil veranderen.

BRON: Scholar Calls Pedophilia ‘An Unchangeable Sexual Orientation’ that Should Be Accepted by Society | CBN News

Wij hebben alle Bijbelstudies op deze website geplaatst zodat u deze op elk moment, op uw gemak, kunt lezen. 

>