De blanke natiën zijn de fysieke afstammelingen van Israël.

"Een grote mysterie rondom wie de ware Israëlieten zijn, wordt hier op zorgvuldige manier en met veel onderzoek, getoond. Lang werd deze kennis verborgen gehouden voor de grote menigte."

Kenmerken

De ware Israëlieten herken je aan hun blanke huidskleur, blauwe ogen en blonde haar. De Bijbel spreekt over een volk wat blank is. De opdracht van het volk Israël was om apart van andere volkeren te blijven. Helaas heeft ons volk daarin gefaald.

Geschiedenis

In de geschiedenis zien wij hoe blanke natiën Rijken hebben opgebouwd en hun macht bleef niet beperkt tot in Europa. Ook in China, Azië en vele andere landen, hebben blanke natiën rijken gebouwd. Steden kwamen uit de grond dankzij deze volkeren.

- Sjouke van der naalt

Het is gemakkelijker de leugen te accepteren omdat de waarheid het gehoor niet kietelt

Tientallen boeken

Wij hebben tientallen boeken die allemaal zijn vertaald en alle boeken die nog vertaald moeten worden, zullen met de tijd op de website worden geplaatst. Al onze boeken zijn gratis te downloaden. Alleen voor bedrukte boeken moet worden betaald.

Help ons

Voor niets gaat de zon op, zegt men wel eens. In feite is dat ook helaas de werkelijkheid. Het hosten van een website is zeker niet gratis en de software die wij gebruiken om te bouwen is helaas ook niet gratis. De website en het afdrukken van boeken gaat middels via donaties van mensen.

Boeken database

Wij hebben onze eigen boeken database opgesteld, dit betekend dat alle boeken gratis gedownload kunnen worden. Ook is het mogelijk om alle boeken online te lezen, zonder te downloaden.

Christian Identity Ministries

Wij werken samen met de Christian Identity Ministries in Australië. Neem gerust een kijkje op hun website: http://www.christianidentityministries.com/

Vertaalwerkzaamheden

De boeken die wij vertalen worden met veel zorgvuldigheid nagekeken. Voordat een boek echt online komt, doen wij een extra controle op grammatica. Op deze manier proberen wij alle boeken met succes te vertalen.

Mocht je toch nog vertaalfouten tegenkomen, stuur ons een bericht.

Over onze schrijvers

Al onze schrijvers schrijven onder een pseudoniem. Privacy en veiligheid voor de schrijvers is voor ons een belangrijke zaak.

Al onze schrijvers

Arnold Kennedy

Sheldon Emry

Adam de Witt

E. Raymond Capt

Charles A. Weisman

Copyright of niet?

Nee, er zit geen copyright op onze boeken. Wel verwachten we van iedereen dat al onze boeken niet uit hun verband worden gehaald door hier en daar stukjes eruit te halen. En een bronvermelding naar onze boeken zou fijn zijn.

Voor meer vragen, stuur ons een bericht.

>