11 augustus, 2023
Sieuwerd Isachastra

Het zal voor degenen die goed geïnformeerd zijn geen verrassing zijn dat homoseksualiteit zeker verwant is aan pedofilie en pederastie. En er is één groep mensen die zich onderscheidt van de rest; (((zij)) zijn voortdurend bezig om deze wereld meer en meer te ontaarden en kwaadaardiger te maken.

Hoewel het aantal heteroseksuelen ten minste 50 keer groter is dan het aantal homoseksuelen, plegen homoseksuele pedofielen ongeveer een derde van het totale aantal zedendelicten tegen kinderen.

Ook de Archives of Sexual Behavior constateerde dat homoseksuele pedofielen significant oververtegenwoordigd zijn in zaken van zedendelicten tegen kinderen:

Het beste epidemiologische bewijs geeft aan dat minder dan 2 procent van de mannen die zich aangetrokken voelen tot volwassenen een voorkeur heeft voor mannen (ACSF Investigators, 1992; Billy et al.,1993; Fay et al.,1989; Johnson et al.,1992); daarentegen heeft ongeveer 25 tot 40 procent van de mannen die zich aangetrokken voelen tot kinderen een voorkeur voor jongens (Blanchard et al.,1999; Gebhard et al.,1965; Mohr et al.,1964). Het percentage homoseksuele aantrekkingskracht is dus 6 tot 20 keer hoger onder pedofielen.

Het Journal of Sex and Marital Therapy publiceerde een studie over hetzelfde onderwerp, waarin “de proportionele prevalenties van heteroseksuele en homoseksuele pedofilie” werden besproken.[29] De studie gaf commentaar op een studie die vond dat “het percentage homoseksuele pedofielen 45,8 zou zijn.” Zelfs naar beneden bijgesteld voor exhibitionisten, “zou dit nog steeds wijzen op een veel hoger percentage (34 procent) homoseksuelen onder pedofielen dan onder mannen die de voorkeur geven aan fysiek volwassen partners.”[30]

Homoseksuele mannen voelen zich seksueel aangetrokken tot minderjarige jongens:

Een studie in Archives of Sexual Behavior toonde aan dat homoseksuele mannen zich aangetrokken voelen tot jonge mannen. De studie vergeleek de seksuele leeftijdsvoorkeuren van heteroseksuele mannen, heteroseksuele vrouwen, homoseksuele mannen en lesbiennes. De resultaten toonden aan dat, in schril contrast met de andere drie categorieën, “op 9 na alle 48 homoseksuele mannen een voorkeur hadden voor de jongste twee leeftijdscategorieën mannen,” waaronder mannen van vijftien jaar oud.[36]

Veel pedofielen beschouwen zichzelf als homoseksueel. Uit een studie van 229 veroordeelde kinderlokkers in Archives of Sexual Behavior bleek dat “zesentachtig procent van de daders tegen mannen zichzelf beschreef als homoseksueel of biseksueel.”[40]

Pedofilie in de homo-cultuur: het historische verband tussen pedofilie en de homorechtenbeweging

David Thorstad is een homoseksuele activist en historicus van de homorechtenbeweging.[48] Hij is een voormalig voorzitter van de New York Gay Activists Alliance (GAA), een prototype activistische groep die werd opgericht in december 1969. De GAA verzette zich bij de oprichting tegen meerderjarigheidwetten, die volwassenen verboden seks te hebben met kinderen.[49] Thorstad is ook pedofiel en stichtend lid van de North American Man Boy Love Association (NAMBLA).

http://liberalforum.net/viewtopic.php?t=1489

In een nationaal onderzoek uit 1970 was meer dan 70% van de respondenten het eens met de beweringen dat “homoseksuelen gevaarlijk zijn als leraar of jeugdleider omdat ze proberen seksueel betrokken te raken bij kinderen” of dat “homoseksuelen seksueel met kinderen proberen te spelen als ze geen volwassen partner kunnen krijgen”.

Daarentegen werd in een landelijke enquête uit 1999 de overtuiging dat de meeste homoseksuele mannen waarschijnlijk kinderen molesteren of misbruiken slechts onderschreven door 19% van de heteroseksuele mannen en 10% van de heteroseksuele vrouwen. Nog minder – 9% van de mannen en 6% van de vrouwen – beschouwden de meeste lesbiennes als kindermisbruikers.

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1502263/posts#comment

Enkele statistieken over de homoseksuele levensstijl:

* Een onderzoek meldt dat 70% van de homoseksuelen toegeeft slechts één keer seks te hebben met meer dan 50% van hun partners (3)

* Een onderzoek meldt dat de gemiddelde homoseksueel tussen de 20 en 106 partners per jaar heeft (6). De gemiddelde heteroseksueel heeft 8 partners in zijn leven.

* Veel homoseksuele seksuele ontmoetingen vinden plaats terwijl ze dronken zijn, onder invloed van drugs of in een orgie (7)

* Veel homoseksuelen slaan geen acht op waarschuwingen voor hun levensstijl: “Kennis van gezondheidsrichtlijnen was vrij hoog, maar deze kennis had geen relatie met seksueel gedrag” (16)

* Homoseksuelen kregen homoseksualiteit begin jaren 70 van de lijst met geestesziekten af door achtereenvolgens de jaarlijkse conferentie van de American Psychiatric Association (APA) te bestormen. “Guerrilla theatertactieken en meer rechttoe rechtaan schreeuwpartijen kenmerkten hun aanwezigheid” (2). Sinds homoseksualiteit is verwijderd van de APA lijst van geestesziekten, is pedofilie dat ook (behalve wanneer de volwassene “subjectieve nood” voelt) (27)

* Homoseksuelen maken 3-4% uit van alle gonorroegevallen, 60% van alle syfilisgevallen en 17% van alle ziekenhuisopnames (behalve voor SOA’s) in de Verenigde Staten (5). Ze maken slechts 1-2% van de bevolking uit.

* Homoseksuelen hebben een ongezonde levensstijl en zijn van oudsher verantwoordelijk voor het merendeel van de gevallen van syfilis, gonorroe, hepatitis B, het “homo darm syndroom” (dat het darmkanaal aantast), tuberculose en cytomegalovirus (27).

* 73% van de psychiaters zegt dat homoseksuelen minder gelukkig zijn dan de gemiddelde persoon, en van die psychiaters zegt 70% dat het ongeluk NIET te wijten is aan sociale stigmatisering (13)

* 25-33% van de homoseksuelen en lesbiennes is alcoholist (11)

* Van de ondervraagde homoseksuelen in één onderzoek geeft 43% toe 500 of meer partners te hebben in zijn leven, 28% geeft toe 1000 of meer partners te hebben in zijn leven, en van deze mensen zegt 79% dat de helft van die partners volslagen vreemden zijn, en 70% van die seksuele contacten zijn one night stands (of, zoals een homoseksueel toegeeft in de film “The Castro”, one minute stands) (3). Het is ook een favoriete bezigheid van veel homoseksuelen om naar “ruige gebieden” te gaan en anonieme seks te hebben.

* 78% van de homoseksuelen heeft SOA’s (20)

* Rechter John Martaugh, hoofdmagistraat van het New York City Criminal Court heeft gezegd: “Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor de helft van de moorden in grote steden” (10)

* Kapitein William Riddle van de politie van Los Angeles zegt: “30.000 seksueel misbruikte kinderen in Los Angeles waren het slachtoffer van homoseksuelen” (10)

* 50% van de zelfmoorden kan worden toegeschreven aan homoseksuelen (10)

* Dr. Daniel Capron, een praktiserend psychiater, zegt: “Homoseksualiteit is per definitie niet gezond en heilzaam. De homoseksuele persoon zal in het beste geval ongelukkiger en onvervulder zijn dan de normaal seksueel ingestelde persoon” (10). Voor andere psychiaters die geloven dat homoseksualiteit verkeerd is, zie de National Association for Research and Therapy of Homosexuality.

* Het kost ongeveer $300.000 om voor elk AIDS-slachtoffer te zorgen, dus dankzij de losbandige levensstijl van homoseksuelen rijzen de tarieven van de ziektekostenverzekering de pan uit voor ons allemaal(10)

* Homoseksuelen waren verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in de Verenigde Staten en richtten vervolgens gewelddadige groeperingen op zoals Act Up en Ground Zero om erover te klagen. Zelfs vandaag de dag zijn homoseksuelen verantwoordelijk voor meer dan 50% van de AIDS-gevallen in de Verenigde Staten, wat een behoorlijk groot aantal is als je bedenkt dat ze slechts 1-2% van de bevolking uitmaken.

* Homoseksuelen zijn verantwoordelijk voor een onevenredig groot aantal gevallen van hepatitis: 70-80% in San Francisco, 29% in Denver, 66% in New York City, 56% in Toronto, 42% in Montreal en 26% in Melbourne (8)

* 37% van de homoseksuelen doet aan sadomasochisme, waaraan veel sterfgevallen door ongelukken te wijten zijn. In San Francisco werden lessen gegeven om homoseksuelen te leren hoe ze hun partners niet kunnen doden tijdens sadomasochisme (8)

* 41% van de homoseksuelen zegt seks te hebben gehad met vreemden in openbare toiletten, 60% zegt seks te hebben gehad met vreemden in badhuizen, en 64% van deze ontmoetingen ging gepaard met het gebruik van illegale drugs (8)

* Afhankelijk van de stad is 39-59% van de homoseksuelen besmet met darmparasieten zoals wormen, zuigwormen en amoeben, wat veel voorkomt in smerige derdewereldlanden (8)

* De gemiddelde leeftijd waarop homoseksuelen overlijden is 42 jaar (slechts 9% wordt ouder dan 65 jaar). Dit daalt naar 39 als de doodsoorzaak AIDS is. De gemiddelde leeftijd van overlijden van een getrouwde heteroseksuele man is 75 (8)

* De gemiddelde leeftijd van overlijden van lesbiennes is 45 (slechts 24% wordt ouder dan 65 jaar). De gemiddelde leeftijd van overlijden van een getrouwde heteroseksuele vrouw is 79 (8).

* Homoseksuelen hebben 100 keer meer kans om vermoord te worden (meestal door een andere homo) dan de gemiddelde persoon, 25 keer meer kans om zelfmoord te plegen en 19 keer meer kans om te sterven in een verkeersongeval (8)

* 21% van de lesbiennes sterft door moord, zelfmoord of een verkeersongeval, wat 534 keer meer is dan het aantal blanke heteroseksuele vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar die aan deze dingen sterven(8)

* 50% van de oproepen naar een hulplijn om “homohaat” te melden ging over huiselijk geweld (d.w.z. homoseksuelen die andere homoseksuelen in elkaar slaan) (18)

* Ongeveer 50% van de vrouwen in de dodencellen zijn lesbisch (12).

Homoseksuelen azen op kinderen

* 33% van de homoseksuelen geeft toe dat ze seks hebben met minderjarigen of volwassenen (7)

* Er is een opmerkelijke homoseksuele groep, bestaande uit duizenden leden, die bekend staat als de North American Man and Boy Love Association ( NAMBLA). Dit is een homoseksuele groepering die kinderen molesteert en die roept: ” SEKS VOOR 8 JAAR VÓÓR HET TE LAAT IS”. Deze groep kun je zien marcheren in de meeste grote homoparades in de Verenigde Staten.

* Homoseksuelen plegen meer dan 33% van alle gemelde kindermishandelingen in de Verenigde Staten, wat, ervan uitgaande dat homoseksuelen 2% van de bevolking uitmaken, betekent dat 1 op de 20 homoseksuelen een kindermisbruiker is, terwijl 1 op de 490 heteroseksuelen een kindermisbruiker is (19)

* 73% van alle homoseksuelen heeft seks gehad met jongens jonger dan 19 jaar (9)

* Veel homoseksuelen geven toe dat ze pedofiel zijn: “De liefde tussen mannen en jongens ligt aan de basis van homoseksualiteit” (22)

* Omdat homoseksuelen zich niet op natuurlijke wijze kunnen voortplanten, nemen ze hun toevlucht tot het ronselen van kinderen. Men kan homoseksuelen in hun homoparades ” TIEN PROCENT IS NIET GENOEG, Ronselen, ronselen, ronselen” horen roepen. Een groep die de “Lesbian Avengers” heet, gaat er prat op dat ze jonge meisjes proberen te werven. Ze drukken “WIJ RECRUTEREN” op hun lectuur. Sommige andere homoseksuelen zijn hier niet zo openlijk in, maar proberen eerder te infiltreren in de maatschappij en op posities te komen waar ze toegang hebben tot de kneedbare geesten van jonge kinderen (bijv. geestelijken, leraren, padvindersleiders, enz.) (8). Zie de webpagina van de DC Lesbian Avengers en het persbericht van de DC Lesbian Avengers, waarin ze dreigen kleine jongens en meisjes te ronselen. Zie ook AFA Action Alert.

Report: Pedophilia more common among ‘gays’

“Ik had een onverklaarbare drang om seks te hebben met oudere mannen”, vertelt hij. Hij zegt dat hij “seks wilde hebben met oudere mannen van de leeftijd van mijn vader, hoewel ik op dat moment nauwelijks begreep wat ik deed.

“Nu normaliseren we een gezinsstructuur waarin een kind altijd dagelijks verstoken zal blijven van de invloed van één sekse en de relatie met tenminste één natuurlijke ouder,” legt ze uit, “Ons culturele verhaal wordt er één dat kinderen in wezen vertelt dat ze geen recht hebben op de natuurlijke gezinsstructuur of hun biologische ouders, maar dat kinderen simpelweg bestaan voor de bevrediging van volwassen verlangens.”

http://www.cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/adults-raised-gay-couples-speak-out-against-gay-marriage-federal-court

https://www.regent.edu/acad/schlaw/student_life/studentorgs/lawreview/docs/issues/v14n2/Vol.%2014,%20No.%202,%203%20Baldwin.pdf

Verwante links over de acceptatie van pedofilie:

http://www.thedailybeast.com/articles/2013/04/05/dutch-court-says-pedophilia-advocacy-group-martijn-can-continue.html

Germany and EU to Legalize Pedophilia and with it, Child Pornography as well!

http://www.bbc.co.uk/news/uk-22459815

http://www.guardian.co.uk/society/2013/jan/03/paedophilia-bringing-dark-desires-light

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2099857/PETER-HITCHENS-How-does-State-away-grooming-13-year-old-girls-illegal-underage-sex.html

http://www.greeleygazette.com/press/?p=11517

http://au.ibtimes.com/articles/467345/20130514/germany-green-party-child-abuse-pedophiles.htm#.UekgzcV5OPI

Homo-organisaties die instellingen hersenspoelen

NAMBLA (Noord-Amerikaanse vereniging voor mannenliefde

http://nambla.org/

GLASS: Gay and Lesbian Alliance for Spirited Sipping

http://www.glass.lgbt/

The Advocate (homomagazine)

http://www.advocate.com/

GLSEN (homo’s pesten op school)

http://www.glsen.org

Ouders, familie en vrienden van lesbiennes en homo’s

Homepage

De nationale vereniging van lesbische en homoseksuele journalisten

Home

Act-Up

http://www.actupny.org/

flikkers

Echte homo-links:

Feiten die homo zijn

https://pastelink.net/4a0q

Pedofilie en pederastie propaganda

https://pastelink.net/4d3b

Homoseksualiteit en pedofilie

https://pastelink.net/4mtt

Homosexuality and Child Sexual Abuse

Van FuckYouFaggot.com

Extra toevoeging

Dit artikel is vertaald en omschrijft eigenlijk de cijfers van Amerika. Maar in Nederland is de situatie niet anders! Verschillende pedo-organisaties binnen Nederland pleiten voor het legaliseren van pedofilie. Tot nu toe worden pedofiele organisaties binnen Nederland verboden verklaard, dit omdat er teveel weerstand is.

Maar natuurlijk liggen er plannen achter de schermen om dit te legaliseren. LGBT is de voorloper om pedofilie te legaliseren. Het indoctrineren van onze kinderen is onderdeel om pedofilie te normaliseren. Onder het mom van “gelijke rechten, iedereen is gelijk”, wordt geprobeerd om pedofilie te legaliseren. Men weet dat het probleem van seksuele overtredingen steeds groter worden. Binnen de politie is er weinig aandacht voor dit soort zaken, met name pedofilie. Er is maar één oplossing om dit probleem op te lossen, namelijk het legaliseren van pedofilie, zodat er een kunstmatige draagvlak ontstaat voor pedofilie.

De meerderheid van ons volk ziet geen problemen in homoseksualiteit en beschouwen dit als normaal en wordt daarom een geaardheid genoemd.

We horen de laatste jaren veel in het nieuws over kinderen die worden vermist en over pedofiele netwerken. Met name in hooggeplaatste kringen hoor je veel over pedofiele netwerken die kinderen opkopen via kinderhandel. Dit wordt natuurlijk nooit in de media gebracht en wordt daarom gezien als nepnieuws.

Ik raad jullie aan om de video’s te bekijken van Rocc Pro. Afgelopen jaren heeft hij niets meer geplaatst op zijn youtube kanaal en zijn er al verschillende video’s verwijderd van zijn kanaal. Bekijk de video’s die er nu nog op staan. Want het probleem omtrent pedofilie in ons Nederland is evengroot als in Amerika.

Ik hoop dat dit artikel jullie meer wijsheid heeft gegeven en dat er iets veranderd in het denken van ons volk.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>