• Home
  • Het kabinet valt en een man wordt gebeten door een wolf
9 juli, 2023
Sieuwerd Isachastra
Het is toch wel raar. Het kabinet valt. En plots wordt er een boer gebeten door een wolf. Dat is toch wel raar. Waarom? Stel, ik wordt hier in de buurt gebeten door een wolf, dan wordt dit niet breed uitgemeten in het nieuws. Toevallig 1 man wordt gebeten door een wolf en het is landelijk nieuws geworden en er wordt enorm veel aandacht aan gegeven.
Juist, wanneer er iets aandacht krijgt van de media, moeten wij juist gaan twijfelen aan wat daar werkelijk achter zit. Plots is eventjes onze aandacht gevestigd op die ene boer die gebeten is. Alleen dat al wekt twijfel in mij op. Ja, ik ben een kritische denker. Ik heb geleerd om dingen niet zomaar als waarheid aan te nemen. Alleen schapen zijn in staat om dingen klakkeloos aan te nemen. Schapen vertegenwoordigen in feite de massa omdat schapen elkaar navolgen. Ons volk doet dat ook.
Beste mensen, denk na en laat jullie denken niet afleiden. Het is allemaal om jullie denken te manipuleren. Hoe wordt het denken gemanipuleerd? Super eenvoudig; namelijk door de mainstream media. Het kabinet valt en plots wordt er een boer gebeten door een wolf. Denk na mensen!
Niet alles is wat het lijkt
Vorige week zat ik voor een nieuwe film, Hypnotic. Ik raad iedereen aan deze film te gaan zien. Dit is precies wat er onder ons volk gebeurd. De man in deze film dacht achtervolgd te worden door overheidsmensen. In werkelijkheid was hij zelf een overheidspersoon die gewoon gehypnotiseerd was. Dit is wat er dagelijks onder ons volk speelt.
Eerder schreef ik over surrealiteit, een realiteit wat voor ons, door de elite, wordt gecreëerd. Een goedgekeurde realiteit is een realiteit wat het beste past voor de elite wat toegepast wordt op ons volk. Wij worden geregeerd door een elite wat voor ons de realiteit bepaald. Zij bepalen voor ons wat wel of niet realiteit is. Ons volk merkt dat niet omdat zij in een waan leven van zogenaamde vrijheid. Schijn is het beste wapen om ons volk de indruk te laten geven dat zij onafhankelijk en zelfstandig zijn. Maar in werkelijkheid is ons volk zo gebonden aan deze stelsel dat zij er niet eens meer zonder kunnen.
Niet alles is wat het lijkt. Hersenspoeling van de bovenste plank viert hoogtij onder ons volk. Wist je dat Hypnose een ander woord is voor hersenspoeling? Hypnose is een manier om ons denken te manipuleren. Ons volk wordt elke dag gehypnotiseerd door de mainstream media. Hun denken wordt zodanig aangetast waardoor zij de realiteit niet eens meer kennen en daarom de voorgeschotelde realiteit van de elite als werkelijkheid aanvaarden.
Leer een kind vanaf de schoot dat een asbak nooit wit kan zijn dan zal dat kind overtuigd zijn dat een witte asbak niet bestaat. Dat is hoe hersenspoeling(hypnose) werkt. Mensen zijn overtuigd in het verkiezingssysteem en hebben daardoor hun vertrouwen gesteld in menselijke leiders. Menselijke leiders zijn mensen die geleid worden door aardse wetten, ik noem het beestwetten. De Bijbel omschrijft alle wereldstelsels niet voor niets als beesten die uit de grond of zeeën komen. Het zijn symbolische uitspraken. Menselijke wetstelsels zijn beeststelsels. Menselijke wettenstelsels zijn geen redding voor ons volk.
Ons volk behoord soeverein te zijn. Ons volk hoort zelfstandig te zijn. Maar in plaats van zelfstandig te zijn hebben zij hun onafhankelijkheid overgegeven aan menselijke wetstelsels die regeren met onderdrukking en verdrukking.
Verdrukking of Onderdrukking in de Bijbel heeft niets te maken met oorlogen. Het woord verdrukking betekend gewoon iemand in een hoekje drukken. Hoe druk je iemand in een hoek? Door wetten aan te nemen die mensen in een hoekje drukt. Vrijheden worden ons afgenomen. Het wordt ons steeds moeilijker gemaakt om iets te doen of om iets te beginnen. Dat is wat verdrukking betekend. Je drukt het volk in een onmogelijke positie met behulp van wetten die totaal zinloos zijn en alleen in voordeel zijn voor de elite.
Wij moeten leren om ons vertrouwen niet langer te stellen in menselijke stelsels. Menselijke stelsels zijn gebaseerd op eigen gewin en macht. Ons volk behoord soeverein en zelfredzaam te zijn.
Wees alert beste mensen!
De ziekte van Plots
Wij worden de laatste tijd overspoeld met plotselinge ziektes onder bekende Nederlanders, dan heb ik het nog niet eens over buitenlandse bekende mensen. Al deze mensen die plots geconfronteerd worden door hersenbloeding, hartfalen en andere ziektes, waren gevaccineerd.
Het is reeds bekend dat er ook vaccins waren met placebo. Met andere woorden, er zijn ook mensen die zich hebben laten vaccineren waar niets in zat. Waarom zou de elite dat doen? Het antwoord is super eenvoudig! Zouden ze iedereen uitroeien dan zijn er geen belastingbetalers meer. De elite heeft niets als er geen werkvee is die voor hun inkomsten zorgt.
Mensen, zelfs BN’ers, die geen invulling meer hebben in de taken van de elite raken overbodig. Oorlog voeren met bloed en geweld is niet de oplossing voor de elite. Dat valt namelijk teveel op. Dus, onder het mom van gezondheidsrisico’s wist de elite het volk te overtuigen om zich te laten vaccineren.
De ziekte van Plots viert momenteel hoogtij en er worden geen vragen gesteld. En dat is ook wat de elite niet wil. Kritische vragen beïnvloed de macht van de elite. Om dit zoveel mogelijk de kop in te drukken, komen ze met hun “onder het mom van” smoes. “Onder het mom van” kun je mensen overtuigen. Het is een wapen die dagelijks wordt gebruikt door de elite om het volk te verdrukken.
De elite keurt een eigen mening goed. Maar, zodra de mening niet past in hun programma moet dit tot de kiem toe gesmoord worden. Dit is waarom de waarheid wordt verdrukt. De waarheid heeft geen plaats in de stelsel van de elite. Zij scheppen een realiteit waarin een aangepaste waarheid wordt nagebootst van de echte waarheid. Het lijkt echt, maar het is nep.
De Bijbel zegt zelf dat er een onderscheid moet zijn van geesten. Het gaat hier niet om letterlijke geesten. Want geest in de Bijbel staat voor denken of denkwijze, meer niet. Het is geen spookwezen. Onderscheid van geesten is niets meer dan onderscheid van denken. Wij moeten gewoon de misleiding van de waarheid kunnen onderscheiden. Maar omdat ons volk in de misleiding is grootgebracht, zijn zij gewoonweg niet in staat om onderscheid te kunnen maken tussen waarheid en misleiding.
Hoe kunnen wij de ziekte van Plots gaan begrijpen? Heel eenvoudig! Door oplettend te zijn. Ik heb een goed geheugen. Als het aankomt op boodschappen doen bij de supermarkt heb ik een slecht geheugen. Maar oh wat ben ik toch goed om dingen en fragmenten van de mainstream media te onthouden. Waar mensen bepaalde fragmenten vergeten van de mainstream media, daar herinner ik hun weer aan.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>