Veel Gestelde Vragen

Kan ik reageren op Bijbelstudies?

Nee, deze mogelijkheid hebben wij voor iedereen uitgeschakeld. Om het platform netjes en schoon te houden kan er niet gereageerd worden op onze artikelen. Wel is het mogelijk om ons een bericht te sturen over een bepaalde Bijbelstudie of artikel. 

Kan ik deel uitmaken van Israëlwaarheid.nl?

Om deel uit te maken van Israëlwaarheid.nl moet er eerst een persoonlijk verzoek ingediend te worden. Vervolgens gaan wij een gesprek met u aan omdat wij niet zomaar mensen toestaan binnen Israëlwaarheid.nl. Voorzichtigheid is een belangrijke factor voor ons.

Mag ik bijbelstudies overnemen?

Het is toegestaan Bijbelstudies van ons over te nemen. Wel verwachten wij dat er een bronvermelding wordt gedaan naar onze website en natuurlijk mogen onze studies nooit uit zijn verband worden gerukt. Indien u een Bijbelstudie overneemt verwachten we van u dat u deze in zijn geheel houdt.

Zijn er ook video's of Podcasts?

Jazeker! Maar omdat ik in ploegendiensten werk, kan ik geen vaste schema aanhouden. Tevens heb ik een privéleven waarin ik ook tijd moet besteden.

Behoren jullie tot een kerk of christelijke organisatie?

Nee! Wij behoren niet tot een kerk of één of andere christelijke organisatie. Wij zijn volledig zelfstandig. Wel hebben wij een samenwerking met Christian Identity Ministries in Australië.

Hoeveel kost een ledenboekje?

De prijs van het boekje zit om en naar bij €12,00. Om de onkosten van bedrukken van boekjes te dekken, vragen wij €12,00 per jaar.

Hoe zeg ik mijn Lidmaatschap op?

Stuur een bericht naar leden@israelwaarheid.nl en dan zorgen wij ervoor dat uw gegevens worden verwijderd.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Stuur een bericht naar info@israelwaarheid.nl en wij zorgen ervoor dat uw gegevens weer worden verwijderd uit onze database.

Kan ik alle boeken downloaden?

Jazeker, dat is mogelijk! Alle boeken zijn gratis. Indien u een bedrukte boek wilt bestellen, betaald u enkel het bedrag voor papier en tonergebruik.

Wel vragen wij u al onze boeken in originele staat te houden(pdf). Het is namelijk niet de bedoeling dat alle informatie uit zijn verband wordt gerukt. Al de boeken zijn zorgvuldig en met veel onderzoek geschreven.

Kan ik ook boeken of artikelen insturen?

Wij staan open voor nieuwe informatie en daarom is het inzenden van boeken of artikelen altijd welkom. Wij kunnen u niet beloven dat deze ook op de website worden geplaatst.

Mag ik een donatie doen?

Wij doen niet aan geld schooien. Dat is iets wat zeker niet bij ons hoort. Voor het werk wat wij doen mag geen geld worden gevraagd.

Maar indien iemand vrijwillig een donatie wil doen dan hebben wij daar niets op tegen. Want deze website hosten(inclusief software, hosting en domeinnaam) is niet gratis en kost geld.

Indien u een donatie wilt doen, neemt u contact op met info@israelwaarheid.nl en sturen wij u onze gegevens door.

Vragen over ons

Hoe kom ik in contact met Israëlwaarheid.nl

Stuur een bericht naar info@israelwaarheid.nl Let op! Omdat ik in ploegendienst werk, kan ik niet beloven gelijk een bericht terug te sturen.

Hoe kan ik Israëlwaarheid.nl steunen?

Wanneer u zich aanmeld voor onze ledenboekje, steunt u ons. Natuurlijk is onze website delen met anderen ook een manier van steunen. We zijn druk bezig met stickers, flyers en posters te bedrukken, deze kunnen tevens worden uitgedeeld. Op deze manier help je ons om deze site in de lucht te houden.

Kan ik schrijver worden bij Israëlwaarheid.nl?

Het is niet gemakkelijk om schrijver te worden bij ons. Wij hebben niets aan kerkelijke kennis en verwerpen deze. De kennis die onze huidige schrijvers bezitten is als een speld in een hooiberg en dus heel moeilijk te vinden. Mocht u iemand zijn met dezelfde kennis, stuur een bericht naar info@israelwaarheid.nl

>