Vragen over de website

Waarom kan ik de Directory niet openen?

Dit kan te maken hebben met uw browser. Zorg ervoor dat uw browser up-to-date is. De Directory maakt gebruik van een aparte database waarbij er extra plugins actief zijn.

Kan ik reageren op artikelen?

Nee, op dit moment is dat niet mogelijk. Wij hebben deze functie voor nu uitgeschakeld. In de toekomst zal deze functie wel beschikbaar zijn.

De website wordt niet goed weergegeven

Microsoft Edge, Google Chrome en Firefox zijn de beste webbrowsers tot nu toe die de website goed kan weergeven. Indien een webbrowser niet up-to-date is zal de weergaven van de website ook worden verslechterd.

Mijn berichten worden niet verzonden op de contactpagina.

Dit kan te maken hebben omdat u uw browser niet up-to-date hebt. Achter de schermen werken wij eraan de website steeds weer te verbeteren.

Vragen over onze Bijbelstudies

Door wie worden de Bijbelstudies vertaald?

Wij van Israëlwaarheid doen de vertaalwerkzaamheden. Onder leiding van Adam de Witt worden al onze Bijbelstudies zorgvuldig nagekeken.

Moet er worden betaald voor de Bijbelstudies?

Nee, voor onze Bijbelstudies hoeft niet worden betaald. Voor de boeken die gedrukt worden vragen wij een kleine vergoeding.

Wie zijn de schrijvers?

Alle schrijvers schrijven onder een pseudoniem. Dit betekend dat er schuilnamen worden gebruikt i.v.m. de privacy van deze schrijvers.

Vragen over nieuwsbrieven

Waarom kan ik mij niet inschrijven voor de digitale nieuwsbrief?

Dit kan te maken hebben dat uw IP adres blacklisted is, stuur ons een bericht naar info@israelwaarheid.nl.

Waarom kan ik mij niet abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief per post?

Dit kan zijn omdat u al eerder een aanmelding heeft gedaan maar dat deze nog niet is verwerkt. Indien er een foutmelding wordt weergegeven bij aanmelding, is het aanbevolen de cache van uw browser te wissen.

Kost een nieuwsbrief per post geld?

Wij vragen gewoon een kleine vergoeding voor de onkosten die worden gemaakt voor het bedrukken van deze boekjes.

Wie zijn de schrijvers in de maandelijkse nieuwsbrief?

Dit kunnen de schrijvers zijn die op onze site worden vermeld. Ook wijzelf schrijven maandelijks onze columns. Daarnaast worden aankondigingen over eventuele lezingen ook vermeld in onze nieuwsbrieven.

>