• Home
  • Europa – De laatste strijd – Deel 1(documentaire)

DE WAARHEID over:

-De wereldwijde economische structuur
-De historische wortels van het zionisme en het communisme
-De bolsjewistische revolutie en de Holodomor

“The Last Battle” door Tobias Bratt. Sinds het midden van de 20e eeuw heeft de wereld nog maar één kant gehoord van de meest gruwelijke oorlog in de menselijke geschiedenis. We leven vandaag in de wereld van de winnaars van die oorlog en zonder een objectieve, rationele en evenwichtige kijk op onze geschiedenis zijn we gedoemd de fouten te herhalen. Na de Tweede Wereldoorlog schreven de overwinnaars van de oorlog niet alleen onze geschiedenisboeken, maar gingen ze ook zo ver dat ze alleen het in twijfel trekken van de orthodoxie van het officiële verhaal strafbaar maakten. De waarheid is dat onze wereld van vandaag alleen kan worden begrepen door een juist begrip van de Tweede Wereldoorlog, de krachten erachter en de conflicten tussen globalisme en nationalisme.

Om zeer goede redenen vertrouwen de meeste mensen de reguliere media niet meer. Je hebt de officiële geschiedenis al miljoenen keren gehoord. In deze film vind je de geheime geschiedenis, waar je de echte oorzaken van de gebeurtenissen kunt vinden.

De bedoeling van deze documentaire is om meer dan 70 jaar aan verkeerde informatie te corrigeren, de waarheid, de eerlijkheid en gerechtigheid in de wereld te herstellen. We moeten de waarheid onder ogen zien, hoe onaangenaam en ongemakkelijk die ook mag zijn. We kunnen niets aan het verleden doen; maar door de verkeerde informatie en verdraaiingen van de waarheid die eraan verbonden zijn, te corrigeren, kunnen we ons verenigen en ervoor zorgen dat deze verschrikkingen nooit zullen worden herhaald.

De waarheid vreest geen onderzoek.

februari 6, 2023

Een Bijbelstudie door:

Sieuwerd Isachastra

Vertaald door:

Sieuwerd Isachastra
>