• Home
 • Een nieuwe website – Tijd voor vernieuwing
14 maart, 2024
Sieuwerd Isachastra

Zoals sommige onder ons al wisten, zal de website een verandering ondergaan. Browsers van tegenwoordig veranderen technisch gezien zo snel dat soms zelfs bepaalde elementen van een website niet meer voldoen aan webbrowsers.

Om jullie toch stukje te laten zien van de nieuwe website hebben we alvast een screenshot van de voorpagina gemaakt. Er is nog heel veel werk in het verschiet wat de nieuwe website betreft. Ik som hieronder alle punten op wat er anders en beter zal zijn op de nieuwe website.

 1. Er komt een mega menu op de website die overzichtelijker is.
 2. Bijbelstudies die in één enkele blog kunnen worden geplaatst zal worden afgescheiden van blogs die bestaan uit meerdere delen. Dit noemen we ook wel Blog Series.
 3. Onze archief pagina zal volledig overzichtelijk worden ingesteld zodat zelfs een beginneling er beter toegang tot heeft.
 4. Wij gaan gebruik maken van twee soorten categorieën, of ook wel rubrieken genoemd, een gedeelte voor de blogseries en een gedeelte voor enkele blogs.
 5. Het nieuwsbrief systeem zal aanzienlijk worden verbeterd, je kan je af en aanmelden op dezelfde pagina, daarvoor heb je geen aparte link meer nodig.
 6. Een apart gedeelte voor al onze boeken moet er voor zorgen dat boeken gemakkelijker gedownload kunnen worden en ook gemakkelijker besteld kunnen worden in een fysieke boek.
 7. Audio en video opnames krijgen allebei een eigen afdeling, zodat onze vaste bezoekers gemakkelijker toegang krijgen tot deze gedeeltes.

Maar dit is nog niet alles. Ook hebben wij besloten om online podcasts te gaan geven. Maar dit gaat niet zomaar over een podcast. Tijdens een online podcast kunnen in totaal 30 mensen uitgenodigd worden om deel te nemen aan een podcast evenement. Vragen kunnen dan gesteld worden en wij geven antwoord waar dit maar kan. De reden dat maar 30 mensen deel kunnen nemen aan een podcast evenement is omdat je nooit een te grote groep moet hebben. Je ziet in kerken waar veel mensen samenkomen er veel verdeeldheid is onder elkaar. Dit moet worden voorkomen.

Hoe werkt het om deel te nemen aan een podcast?

 1. Meld je aan via een formulier op de website.
 2. Er wordt contact opgenomen door ons om bepaalde dingen door te nemen.
 3. Uiteindelijk, wanneer de podcast evenement plaatsvindt, verwachten wij van jou dat je op tijd bent, een beetje te laat maakt niks uit natuurlijk. Maar om onze podcasts niet onnodig te rekken, vragen wij enkel om een beetje op tijd online te zijn.
 4. Ook verwachten wij van een ieder om verdraagzaam te zijn naar elkaar tijdens zo’n podcast evenement. Op deze manier kunnen zaken beter worden opgehelderd.

Wat zijn de kosten van de huidige en nieuwe website?

De nieuwe website maakt gebruik van een geheel nieuwe systeem die het mogelijk maakt om videopodcasts eenvoudig te laten plaatsvinden zonder haperingen. Onze nieuwe website maakt gebruik van Elementor Pro en premium plugins. Elementor Pro kost om en naar bij 99 dollar per jaar, terwijl Thrive(onze huidige builder) 129 dollar per jaar kost. Dit is exclusief plugins. Inclusief plugins komen de kosten uit op 900 dollar per jaar. Voor Elementor Pro premium plugins liggen de kosten om en naar bij 1100 euro per jaar.

Een website kost sowieso geld en dan spreek ik nog niet eens over de kosten van hosting en domeinnaam. Om dit mogelijk te maken moeten wij investeren in software die het mogelijk maakt om dit soort websites te kunnen maken. Naast de website bedrukken wij ook boeken op bestelling.

Mocht je vragen hebben over de komende nieuwe website, neem gerust contact op met ons.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>