• Home
  • De verborgen wortels van de Sefardim en Asjkenazith – Inleiding – Deel 1
19 december, 2022
Sieuwerd Isachastra

De codeerders van Sephar

Een reactie van de vertaler

Voor veel mensen zal deze diepgaande studie zeer onsmakelijk zijn. Deze studie haalt in feite de geschiedenis van de Joden naar voren. Ons wordt geleerd dat de joden het volk van God zijn. Maar wie de Bijbel goed kent weet dat God niets met gemixte volkeren heeft.

In deze studie wordt aangetoond hoe en waarom de joden bekend staan als een gemixte volk. Joden, in verschillende soorten en gradaties zijn totaal geen afstammeling van Jakob. Als wij spreken over Joden, dan gaan mensen ervan uit dat het maar om één soort jood gaat. Het tegendeel is waar. Joden zijn voortgekomen uit Aziatische, Celtische en Mongoolse rassen. Hoewel zij voor een deel keltisch bloed in zich hebben betekend het nog niet dat zij aanspraak kunnen maken op de erfenis wat aan Jakob en zijn nageslacht is beloofd. Want een bastaard(1b, gemengde bevolking) zal niet komen in de gemeente des Heren, zelfs niet in zijn tiende geslacht (Deuteronomium 23:2).

Helaas worden wij misleidt, niet alleen door onze regeringsleiders, maar ook door onze kerkleiders. Zij vertellen ons dat wij de Jood lief moeten hebben. In de eerste plaats is Jood geen ras, maar een godsdienst. In de tweede plaats moeten wij rekening houden dat wie zich al eeuwen lang jood noemen, vaak van vermengde afkomst zijn. Is het je wel eens opgevallen, wanneer je in het Joodse grondgebied komt, dat het uiterlijk van joden een getinte huidskleur heeft? Precies ja! Zet een kindjood maar naast een Turk en je ziet veel overeenkomsten. Hoe zou God een gemixte ras verkiezen terwijl Zijn wetten duidelijk zijn over rassenvermenging?

In deze studie gaan wij in op de geschiedenis van Asjkenaziem en Sefardiem joden. De geschiedenis van Asjkenaziem en Sefardiem joden omvat veel meer dan ons wordt geleerd. Onze tegenwoordige geschiedenisboeken zijn herschreven door dezelfde joodse overheersers. Zij bepalen tot op de dag van vandaag wat het Westen wel mag weten en wat zij niet mogen weten. In schoolboeken vindt je enkel een verdraaide geschiedenis dat noch kant, nog wal raakt. Maar omdat wij een goedgelovig volk zijn(daarom worden Israëlieten ook vergeleken met schapen), gaan we ervan uit dat scholen niet willen dat wij worden misleidt. Ons vertrouwen in het schoolsysteem is veel groter dan in onze God van onze voorvaderen.

Wat wij tegenwoordig leren is niets meer dan misleiding dat onze gedachtegoed moet hersenspoelen.Wat heel duidelijk naar voren komt in deze studie is dat Gog en Magog NIET Rusland is! Maar dat dit juist verwijst naar Asjkenaziem en Sefardiem joden. De macht van Asjkenaziem en Sefardiem joden zijn zo machtig en alomvattend waardoor wij niet meer de zicht hebben op hun geschiedenis. Vele feiten vanuit de geschiedenis zijn verdraait.

Niet de Anglo Saksische volkeren waren slavendrijvers

Hoewel wij tegenwoordig leren dat blanke natiën de slavendrijvers waren, laat de werkelijkheid van de geschiedenis heel iets anders zien. Als wij de geschiedenis van de anglo keltische volkeren onderzoeken dan zien wij dat dit vredelievende, Godvrezende mensen waren die bekend stonden als voortrekkers. Waarom staan anglo saksische volkeren bekend als voortrekkers? Heel simpel! Omdat zij telkens werden verdreven. Door wie werden zij verdreven? Jawel, door Asjkenaziem en Sefardiem joden.

Hoe denk je dat Amerika is gesticht? Door wie denk je dat de oorlog tegen de blanke boeren in Zuid Afrika is gestart? Door wie denk je dat de Tweede Wereldoorlog is gestart? Alle feiten op een rij laat zien dat niet Duitsland oorlogszuchtig waren maar juist de Asjkenaziem en Sefardiem joden. Je ziet het in Hollywood ook weer terug. Als je onderzoek doet ontdek je door wie de filmindustrie wordt geleid. Jawel, door de Asjkenaziem en Sefardiem joden.

Wij zijn gewend geraakt om films te kijken als vertier en tijdverdrijf. Maar in feite zit je naar een stukje manipulatie te kijken. Films zorgen ervoor dat men went aan het idee dat onnodig geweld normaal is. Ik zeg niet dat geweld fout is. Want geweld onder Israël is er altijd al geweest, vooral als het gaat om zelfverdediging. Kerken leren dat je jezelf dood moet laten slaan omdat de Bijbel dit zegt. Helaas zijn deze kerken helemaal uitgehold en worden zij ook geleid door Asjkenaziem en Sefardiem joden, zonder het te beseffen. Want alle kerken vallen onder een bepaalde organisatie, gewild of ongewild en deze organisatie behoord toe tot Asjkenaziem en Sefardiem joden. Zij bepalen wat goed en fout is qua leerstellingen.

Terugkomend op Hollywood. Joden zijn gek op onnodig geweld. Wat veel mensen ook niet weten is dat er zo nu en dan, tijdens filmopnames, werkelijk doden zijn gevallen. Denk aan bepaalde actiefilms. Of dit tegenwoordig nog zo is, weet ik niet. Maar de geschiedenis, met name in de jaren 60, 70 en 80, laat zien dat er genoeg doden zijn gevallen tijdens filmopnames. Natuurlijk worden deze voorvallen als ongeluk beschouwd en is er nooit echt onderzoek naar gedaan. Dit laat zien dat Asjkenaziem en Sefardiem joden niets liever dan dat er echt bloed wordt gevloeid. Is het jou wel eens opgevallen dat joodse sterren in films als helden worden beschouwd en dat blanken(anglo saksische niet-joden) als slechteriken worden gezien? Dit is allemaal onderdeel van de joodse filmindustrie. Hollywood is de grootste broednest wat betreft corruptie achter de schermen. Sommige Hollywood sterren zijn uit Hollywood gestapt nadat zij bepaalde dingen hebben onthuld, waaronder baby’s die worden geslacht bij rituele bijeenkomsten waarvan het bloed door vele filmsterren weer werden opgedronken. Deze organisatie staat ook wel bekend als Pizzagate. Op internet is er genoeg te vinden over Pizzagate. Ook deze organisaties worden weer door joden geleidt.

Dit is het ware gezicht van joden. Mensen die graag de joden aanhangen worden misleidt. Met name rechtse stemmers zijn totaal misleidt! Je moet namelijk geen kant kiezen want partijschap is verboden volgens de Bijbel! Maar je ziet tegenwoordig zoveel tweestrijd tussen anglo saksisxche broedervolkeren, zonder te beseffen dat zij fysieke broeders zijn van elkaar in bloed en vlees. Moeten wij geleidt worden door politieke partijen(partijschappen)? Of moeten wij geleidt worden door één waarachtige Koning(Jezus)? Aan jou de keus! Mensen vereren andere mensen terwijl dit een gruwel is in Gods ogen!

De politiek, links of rechts, worden geleidt door Asjkenaziem en Sefardiem joden. Of je het nu leuk vindt of niet, maar geen enkel politieke partij heeft de werkelijke oplossing. Zou je een partij met goede punten aan de macht zetten dan zit je nog met de rest van de punten van zo’n partij. Want, rechtse partijen(PVV, FVD) zijn dan misschien tegen de import van asielzoekers, maar zij zijn NIET tegen rassenvermenging of homoseksualiteit, terwijl de Bijbel deze praktijken verbiedt! Je komt vervolgens geen stap verder en de situatie zal onveranderd blijven. Wij moeten niet onze vertrouwen settelen in politieke partijen maar in de beloften dat God aan Zijn bloedverwanten heeft gegeven!

Kan er een einde komen aan deze eindeloze, eeuwenlange strijdt? Jazeker! Wanneer Anglo Saksische volkeren zich zullen bekeren tot de waarachtige leider en Koning, Jezus! Wees geen twijfelaar! En leer de geschiedenis gewoon weer opnieuw kennen! Weet dat God geen compromissen sluit, zoals wereldleiders het doen! Duidelijk?!

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>