• Home
  • De Moslim Platte Aarde
18 september, 2023
Kenneth W. Lent

Een reactie op: De Moslim Platte Aarde – het Westen conditioneren voor de Sharia

Massa’s mensen en gebruiken uit de oosterse wereld stromen het Saksische Westen binnen. Er wordt nu van ons verwacht dat we hun “waarden” van religieuze en politieke normen accepteren als een nieuwe samenleving voor iedereen (wat heidens en goddeloos is). Uiteindelijk komt het moslimstandpunt over dingen die fanatiek en grotesk zijn hierop neer — “Jullie westerlingen accepteren onze manieren of worden gestraft”. [Ze zullen er uiteindelijk niet in slagen, maar voordat goddelijke interventie komt zullen de blanke naties zeker oogsten wat we hebben gezaaid.]

Voor Amerikanen worden we voornamelijk aangevallen door verschillende ideologieën. 1) Atheïstische Marxistische Politiek 2) Zionistische Judaïstische Religieuze Propaganda 3) Moslim opmars 4) New Age Mystieke Concepten 5) Pauselijk/Babylonisch bijgeloof dat nog steeds in de kerken bestaat 6) Multiculturele demografie. Net als gieren die boven een stervend slachtoffer cirkelen, zijn ze allemaal met elkaar aan het wedijveren om te zien wie als eerste de “prijs” voor zichzelf kan opeisen.

Er zijn veel wegen waar de oosterse wereld ons in wil leiden, maar laten we er voorlopig maar één noemen — de Platte Aarde doctrine die een cruciaal onderdeel is van de moslim indoctrinatie die hierboven bij #3 is genoemd. Ja, het belachelijke idee dat de aarde plat is, is een hardnekkige moslimdoctrine zoals die in de Koran wordt onderwezen. Blanke christenen – jullie worden systematisch en methodisch getraind! Het was ook het oude Chinese religieuze/filosofische standpunt. De Platte Aarde/Geocentrische doctrine heeft geen substantie in de Heilige Schrift of in welke geloofwaardige wetenschap dan ook. [Zie mijn Geocentrisme: A Closer Look voor een eerste weerlegging van dit ondeugdelijke concept. Een “Deel Twee” zal worden voltooid dat veel gedetailleerder zal zijn].

In 1993 verklaarde Shaykh Abdul Azeez Ibn Baaz, de belangrijkste religieuze leider van Saoedi-Arabië:

“De aarde is plat. Wie beweert dat hij rond is, is een atheïst die straf verdient”.

Er zijn verschillende redenen waarom moslims de platte-aarde-doctrine van de Koran promoten, maar het voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat alle nieuwe bekeerlingen tot Allah bidden in de geografische richting van Mekka (zoals vereist). Op een aardbol is dit onmogelijk omdat een persoon op een bol op grote afstand van Mekka niet in een rechte gezichtslijn naar Mekka kan kijken. De werkelijke kromming van de aarde verbiedt dit. Bekijk de 13 minuten durende moslim theologie video link hieronder helemaal tot het einde en je zult precies zien waarom dit zo is:

https://www.youtube.com/watch?v=LTI1VRrLqro

Hieronder is nog een video die de Platte Aarde-doctrine van de Koran uitlegt.

Er zijn nog veel meer moslimvideo’s, seminars, boeken en opgenomen lezingen beschikbaar om aan te tonen dat de Platte Aarde-promotie de theologie van de Koran is. Christenen moeten zich hiervan bewust worden en niet ten prooi vallen aan de heimelijk geproduceerde informatie die probeert te “bewijzen” dat de Aarde plat is. Dat is niet zo. Het is een aardbol, net zoals de prestaties van de Saksische beschaving werkelijk hebben bewezen, door Gods genade. Bereid jezelf of je familie alsjeblieft niet voor om tot Allah te bidden op een “platte aarde”. Laat je niet verleiden tot deze niet-schriftuurlijke doctrine.

Neem voor het behoud van de Saksische Christelijke beschaving een paar seconden de tijd om deze pagina door te sturen.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>