• Home
  • Biden’s nieuwe oplossing voor voedselhulp aan Gaza
8 maart, 2024
Sieuwerd Isachastra

Het lijkt erop dat Biden’s tweede plan om de hongerende bevolking van Gaza te voeden bestaat uit het bouwen van een zeehaven om de geblokkeerde poorten te omzeilen. Waarom dreigen we de Israëli’s niet gewoon dat ze moeten stoppen met hun blokkade of dat we alle financiële en militaire hulp stopzetten?

Het lijkt erop dat Biden voorbereidingen treft voor de Israëlische kolonisten om Gaza over te nemen. Ze zullen een zeehaven nodig hebben zodra ze het puin hebben geruimd en hun eigen steden hebben gebouwd. Voedselhulp aan Gaza is een perfecte dekmantel om de Israëlische kolonisten te belonen, die trouwens al een “symbolisch huis” aan het bouwen zijn in het noorden van Gaza onder bescherming van IDF-militanten.

https://www.aljazeera.com/program/newsfeed/2024/3/1/israeli-settlers-build-symbolic-house-on-gaza-border

Een vastgoedbedrijf pusht ook de bouw van nederzettingen in Gaza.

https://www.aljazeera.com/program/newsfeed/2023/12/19/israeli-real-estate-firm-pushes-settlement-building-in-gaza

Iedereen weet dat het plan is om alle Palestijnen uit Gaza te doden of te verdrijven en het te annexeren voor de Edomitische kolonisten.

Dit is wat de toekomstplan is van deze Edomitische joden. En alle tekenen wijzen er ook op dat de Edomitische joden Europa klaar maakt voor hun kolonie. We herkennen deze tekenen vooral aan het feit dat de meeste rechtse partijen, die zogenaamd voor eigen volk staat, joden liefhebbers zijn. Wilders onder andere heeft connecties met de Joodse Mossad en bediend zeker niet naar de behoefte van het Hollandse volk.

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>