• Home
  • 13 problemen met varkensvlees
7 augustus, 2023
Sieuwerd Isachastra

1) Een varken is een echte vuilnisbak. Ze eten alles, inclusief urine, uitwerpselen, vuil, rottend dierenvlees, maden of rottende groenten. Ze eten zelfs de kankergezwellen van andere varkens of dieren.

2) Het vlees en vet van een varken absorbeert gifstoffen als een spons. Hun vlees kan 30 keer giftiger zijn dan rund- of hertenvlees.

3) Als je rund- of hertenvlees eet, duurt het 8 tot 9 uur om het vlees te verteren, dus de weinige gifstoffen in het vlees komen langzaam in ons systeem terecht en kunnen door de lever worden gefilterd. Maar wanneer we varkensvlees eten, duurt het slechts 4 uur om het vlees te verteren. We krijgen dus veel meer gifstoffen binnen een kortere tijd binnen.

4) In tegenstelling tot andere zoogdieren zweet een varken niet. Transpiratie is een middel om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Omdat een varken niet zweet, blijven de gifstoffen in zijn lichaam en in het vlees.

5) Varkens zijn zo giftig dat je ze bijna niet kunt doden met strychnine of ander gif.

6) Boeren stoppen varkens vaak in een nest van ratelslangen omdat de varkens de slangen zullen opeten en als ze gebeten worden, zullen ze geen schade ondervinden van het gif.

7) Als een varken wordt geslacht, grijpen wormen en insecten sneller naar het vlees dan naar het vlees van andere dieren. Binnen een paar dagen zit het varkensvlees vol wormen. Varkens hebben meer dan een dozijn parasieten in zich, zoals lintwormen, zuigwormen, wormen en trichinen. Er is geen veilige temperatuur waarop varkensvlees gekookt kan worden om er zeker van te zijn dat al deze parasieten, hun cysten en eitjes gedood worden.

9) Varkensvlees bevat twee keer zoveel vet als rundvlees. Een 3oz T rundcarbonade bevat 8,5 gram vet; een 3oz varkenskarbonade bevat 18 gram vet. Een runderribstuk van 3oz bevat 11,1 gram vet; een varkensribstuk van 3oz bevat 23,2 gram vet.

10) Koeien hebben een complexe spijsvertering, met vier magen. Het duurt dus meer dan 24 uur om hun vegetarische dieet te verteren, waardoor hun voedsel gezuiverd wordt van gifstoffen. Varkens hebben daarentegen maar 4 uur nodig om hun vieze dieet te verteren, waardoor hun giftige voedsel in vlees verandert.

11) Varkens dragen ongeveer 30 ziektes met zich mee die gemakkelijk op mensen kunnen worden overgedragen. Daarom heeft God ons bevolen dat we hun karkassen niet mogen aanraken (Leviticus 11:8).

12) De trichinenworm van varkens is microscopisch klein en kan zich na opname nestelen in onze darmen, spieren, ruggenmerg of hersenen. Dit resulteert in de ziekte trichinose. De symptomen ontbreken soms, maar als ze aanwezig zijn worden ze verward met andere ziekten, zoals tyfus, artritis, reuma, gastritis, MS, meningitis, galblaasproblemen of acuut alcoholisme.

13) Het varken is zo giftig en smerig dat God een riool of kanaal moest maken dat langs elke poot naar beneden loopt met een uitgang onderin de voet. Uit dit gat sijpelt pus en viezigheid die het lichaam niet snel genoeg in zijn systeem kan stoppen.

…. Kortom, God wist precies waar Hij het over had 3500 jaar geleden toen Hij zei:

EET GEEN VARKENS!

God schiep varkens niet als “voedsel”. Hij schiep ze om organisch afval te zijn. Punt uit.

“‘Want zie, JEZUS zal komen met vuur en met Zijn strijdwagens, als een wervelwind, om Zijn toorn met woede en Zijn berisping met vlammen van vuur te vertolken. Want door vuur en door Zijn zwaard zal JEZUS alle vlees oordelen; en de verslagenen van GOD zullen talrijk zijn. Zij die zichzelf heiligen en zuiveren, om naar de tuinen te gaan achter een afgod in het midden, die ZWIJNVLEES eet en de gruwel en de muis, zullen samen verteerd worden,’ zegt JEZUS.” – Jesaja 66:15-17

Abonneer dan nu op onze nieuwsbrief

en ontvang deze in jouw mailbox!

Abonneer nu!

Meer informatie

>